FAQ

Saznaj više o čestim pitanjima i našim uslugama

Česta pitanja

U nastavku izdvaljamo česta pitanja vezana za naše usluge

Jedina razlika između PREMIUM i ELITE paketa jeste u broju programerskih radnih sati koje dobijaš. Oni koji se odluče za ELITE paket, oni dobijaju za 50% višu cenu 100% više GURU radnih sati.

Apsolutno NE. Za koji god paket da se odlučiš, hosting usluga traje godinu dana ne vezano od programerske radne satnice koju imaš na raspolaganju.

U toku godine, u svakom trenutku, možeš da dokupiš programerske radne sate po potrebi. Na raspolaganju su tri paketa, LITE 100, PREMIUM 150 i ELITE 200.

Da, inicijalni radni sati važe 12 meseci, baš kao i hosting, dok dokupljeni krediti bilo LITE 100, PREMIUM 150 ili ELITE 200 mogu da se upotrebe tokom 24 meseca od trenutka kupovine.

Dovoljno je da nas pozoveš ili da nam pošalješ mejl u kom ćeš navesti kredit koji želiš da kupiš. Nakon izvršene uplate, tvoji GURU sati su ti na raspolaganju!

Imaš posebne potrebe ili ti jednostavno ovo nije dovoljno za tvoj biznis? Okreni nas ili nam piši na prodaja@hostsymphony.rs , jer mi smo uvek raspoloženi da saslušamo naše klijente i da im izađemo u susret.

Ne. Satnica se isključivo odnosi na programerski rad, kao i SEO optimizaciju. Usluge poput dizajnerskih rešenja, content writing ili vođenje Google kampanji, ne spadaju u satnicu ali kako imamo i tim posvećen navedenim veštinama - uvek možemo da izađemo u susret sa ponudom.

Garancija na sajt podrazumeva da imaš u svakom trenutku sačuvanu kopiju (engl. backup) sajta na našim serverima. Mi pravimo kopije svaki dan, kao i jednom nedeljno. Čuvamo ih samo za tebe, te garantujemo da ukoliko dođe do potrebe za momentalnim backup-om, da ćeš je imati u najkraćem mogućem roku.

VAŽNO: Rok za prijavu problemana sajtu je 24 časa od trenutka nastanka kako bi garancija bila važeća.

Naši programeri su tu za tebe kako god ti smatraš da ti najviše odgovara, putem e-pošte, telefonskim pozivom ili uživo pozivom putem Skype-a ili Zoom-a.

Naravno, uvek i u svakom trenutku. U slučaju da želiš da dobiješ precizan izveštaj šta je dodato na sajtu, bio u pitanju plugin ili novi kod (engl. code), sve što je potrebno je da nam to i kažeš.

Naši serveri se nalaze na više lokacija (Srbija, Amerika, Holandija), a kada je reč o kopijama koje pravimo svaki dan i jednom nedeljno, njih čuvamo u našem najvećem data centru u Holandiji.

Da, paket možeš da promeniš u svakom trenutku bez dodatnih troškova, bilo to sa većeg na manji ili obrnuto.

U svakom trenuku, sa tim što izrada novog veb sajta se dogovara izvan paketa koje imamo u ponudi.

Kada je reč o izradi veb sajta, šta god da možeš da zamisliš - mi znamo kako da napravimo. Radimo sve vrste veb sajtova, sa tehnologijama po izboru.

GURU programerska satnica se računa po započetom satu. To znači da svaka asistencija od strane naših programera je u najmanjem vremenskom trajanju od jednog sata.

Da, popravljamo. Sve što Google prijavi kao potencijalnu grešku ili sugestiju za unapređenje sajta, mi smo tu da popravimo i da ti pružimo naše mišljenje o istom.

Ne, naprotiv - sa našim stručnim timom po najnižim cenama na tržištu možeš da unaprediš tvoj sajt kada je reč o SEO on-page optimizaciji. Za SEO on-page, možeš da koristiš paket po tvom izboru.

Ne, naši programeri su dostupni svakim radnim danom od 9h - 17h. Vikendom odmaraju, sa tim što smo napravili "izuzetak poziv" za klijente kojima je hitna ili vandredna situacija, u tom slučaju dovoljno je da nas pozoveš telefonom, a mi ćemo se potruditi da tvoj programer bude tu za tebe u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Radimo u okviru satnice iz paketa ažuriranje pluginova, WordPress-a i teme. Nakon čega obavezno radimo i testiranje celokupnog sajta, kao i popravku grešaka ukoliko je potrebno.

Iako za nas ne postoji nemoguće, plaćanje na rate ne podržavamo.

Da, kako ne obavezujemo korisnike ugovorom, u svakom trenutku možeš da otkažeš naše usluge potpuno besplatno.

Mi težimo ka tome da svakome odgovorimo u roku od jednog radnog dana. Naravno, ukoliko postoji potreba da odgovor bude znatno brži, uvek savetujemo klijente u tim situacijama da nas direktno pozovu.

Imaš dodatna pitanja ili sugestije?

Mi slušamo šta naši korisnici imaju da nam kažu.
  Šta drugi kažu o nama

  Pogledajte komentare samo nekih od naših zadovoljnih klijenata

  Od trenutka kako smo započeli saradnju sa HostSymphony-em, imamo konstantan rast u prodaji. Sve reči pohvale za ovakav tim ljudi.

  Marko Stepanović

  Direktor građevinske kompanije Izostop d.o.o

  POZOVITE NAS