O nama

Saznaj više o nama, našoj poslovnoj ideologiji i cilju ka kome težimo

HostSymhony

HostSymphony osnovan je 2020. godine kao ogranak programerske firme CodeSymphony, sa idejom da se klijentima pružu sve na jednom mestu. Od hostinga, do IT podrške, bio u pitanju programerski aspekt, SEO ili pak Google reklamiranje.

 

Naš tim, sastavljen je od mladih i ambicioznih ljudi, koji su se okupili oko iste ideje, da se plasira na tržište jedinstvena ponuda u Srbiji, koju do sada ni jedna od konkurentskih firmi nije ponudila. Naša ideja u osnovi je da prilikom kupovine hostinga kod nas uz njega, POTPUNO BESPLATNO, dobijete sve ostale usluge vezane za funkcionisanje sajta i brendiranja istog.

 

U tome smo i uspeli i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da samo kod nas, možete naći apsolutno sve na jednom mestu, i to:

 

  1. Seniorsku programersku podršku
  2. Vođenje prodajnih/reklamnih kampanji – Google kampanje kreiraju i vode isključivo sertifikovani stručnjaci iz oblasti marketinga
  3. SEO optimizaciju sajta – omogućićemo tvom sajtu da bude u vrhu Google pretrage
  4. Super brzi hosting – čak do 20 puta brži od konkurentskih
  5. 100% garancija na dostupnost – potvrda kvaliteta usluga koje se pružaju klijentima
  6. Pisanje sadržaja za tvoj sajt i još mnogo toga – najnovija istraživanja pokazuju da odgovarajući tekst (engl. Content writing) na sajtu itekako može da dovede do uspešnijeg poslovanja

 

Naši data centri su u Evropi i Americi, glavni backup centar nalazi se u Holandiji. Obezbedili smo kopije veb sajta na dnevnoj i nedeljnoj bazi, za sve naše klijente.

 

Ne zadovoljavamo se prosekom, nemoj ni ti. Za nas postoji samo jedan cilj, a to je da od naših klijenata napravimo prepoznatljivima brend, koji se odlikuje po kvalitetu. Da svakom klijentu pomognemo na putu ka uspehu i da poslovne prepreke postanu izazovi na obostrano zadovoljstvo.

 

Svakom klijentu pristupamo individualno, te svaki klijent dobija ceo visokokvalifikovani tim koji će brinuti o svim gore navedenim aspektima.

web hosting

Uvek live

Mi znamo koliko znači biti uvek live – zato smo ti obezbedili 100% uptime garanciju na dostupnost naših servera.

veb hosting

GURU podrška

Dok se ti baviš svojim biznisom, u svakom trenutku možeš da budeš opušten jer mi smo tu da držimo stvari pod kontrolom.

24/7 monitoring

Uprkos DDoS zaštiti, razvili smo platformu na kojoj je tvoj veb sajt 24/7 praćen i uvek pod našim bezbedonosnim okom.

Česta pitanja

Jedina razlika između PREMIUM i ELITE paketa jeste u broju programerskih radnih sati koje dobijaš. Oni koji se odluče za ELITE paket, oni dobijaju za 50% višu cenu 100% više GURU radnih sati.

Apsolutno NE. Za koji god paket da se odlučiš, hosting usluga traje godinu dana ne vezano od programerske radne satnice koju imaš na raspolaganju.

U toku godine, u svakom trenutku, možeš da dokupiš programerske radne sate po potrebi. Na raspolaganju su tri paketa, LITE 50, PREMIUM 100 i ELITE 150.

Da, inicijalni radni sati važe 12 meseci, baš kao i hosting, dok dokupljeni krediti bilo LITE 50, PREMIUM 100 ili ELITE 150 mogu da se upotrebe tokom 24 meseca od trenutka kupovine.

Dovoljno je da nas pozoveš ili da nam pošalješ mejl u kom ćeš navesti kredit koji želiš da kupiš. Nakon izvršene uplate, tvoji GURU sati su ti na raspolaganju!

Imaš posebne potrebe ili ti jednostavno ovo nije dovoljno za tvoj biznis? Okreni nas ili nam piši na prodaja@hostsymphony.rs , jer mi smo uvek raspoloženi da saslušamo naše klijente i da im izađemo u susret.

hosting srbija

Jedini hosting provajder koji ti pruža potpunu podršku na tvoj sajtu!

Napravili smo samo za tebe neodovljive pakete, sa željom da tvoje digitalno poslovanje bude uspešnije nego ikada. Preuzmi stvar u svoje ruke.

POZOVITE NAS