Politika privatnosti

Saznaj više o našoj politici privatnosti

Politika privatnosti koje se HostSymphony pridržava

HostSymphony  poštuje tvoju privatnost i garantuje zaštitu tvojih ličnih podataka, obavezujući se da se sve vreme pridržava i poštuje Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

 

Lične podatke koje posetioci unose na ovom sajtu nećemo deliti, prosleđivati, prodavati  trećim licima.

 

Tvoji lični podaci nalaze se isključivo u našoj evidenciji korisnka. SSL enkripcijska tehnologiju se koristi za zaštitu informacija tokom prenosa poverljivih podataka prilikom online unošenja podataka.

 

Tvoje lične podatke možeš menjati na korisničkoj stranici u svakom trenutku. Uz tvoju saglasnost možemo te obaveštavati o našim novim ponudama ili uslugama putem e-pošte.

 

HostSymphony – ju su tvoji podaci potrebni radi obrade narudžbina, da bi redovno mogli da kontaktiramo naše klijente, da ih obaveštavamo o isteku usuga, radi provere autorizacije ukoliko se plaćanje obavlja preko kreditne kartice. Obradu tvojih podataka ne radimo dok prethodno eksplicitno ne dobijemo saglasnost za ovu radnju. Saglasnost može biti pismena ili usmena.

 

HostSymphony garantuje  zaštitu ličnih podataka kupaca i apsolutno svi podaci o klijentima se strogo i odgovorno čuvaju, dostupni su isključivo našim zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni kompanije HostSymphony dužni su da poštuju Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

 

HostSymphony garantuje da podatke o kupcima/korisnicima neće, ni na jedan način, dostavljati trećim osobama.